Arboarts

of bedrijfsarts

De termen bedrijfsarts en arboarts worden vaak met elkaar uitgewisseld. Er is echter een belangrijk verschil. Een bedrijfsarts is een arts die zich heeft gesprecialiseerd op zijn vakgebied, net zoals elke andere specialist in de gezondheidszorg zich heeft gespecialiseerd. Niet elke arts kan zich zomaar bedrijfsarts noemen.

Arboartsen zijn vaak basisartsen, zonder specialisatie. Zij mogen zich niet uitgeven als bedrijfsarts. 

Het is verstandig om te controleren of de arts die ziekteverzuim begeleidt een geregistreerde bedrijfsarts is. Dat kan door zijn/haar naam op te zoeken in het BIG-register. Zo weet je zeker dat je te maken hebt met een echte bedrijfsarts.

Alle artsen die werken voor Verzuimteam.nl zijn gespecialiseerde bedrijfsartsen. Daar zorgen wij voor! Onze bedrijfsartsen zijn objectief en onafhankelijk. Zij vinden het verhaal van de werkgever net zo belangrijk als het verhaal van de werknemer. 

Verzuimteam.nl heeft landelijke dekking door samen te werken met bedrijfsartsnetwerken. Ook hierbij wordt toegezien op het feit dat dit geen arboartsen zijn, maar geregistreerde bedrijfsartsen. Onze eigen bedrijfsartsen werken met name in Noord-Holland, met name in Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Den Helder, Schagen, Heerhugowaard etc. 

Wilt u een arboarts inschakelen, dan bent u bij ons aan het verkeerde adres. Wij gunnen onze klanten alleen artsen die voldoen aan de arbowetgeving, daarom weken wij alleen met gecertificeerde bedrijfsartsen. Wilt u een arboarts inschakelen, dan bent u bij ons aan het verkeerde adres.  Wij gunnen onze klanten alleen het allerbeste.

Verzuimteam.nl is in beginsel gratis. Wij werken op verrichtingenbasis. Aansluiting is gratis, evenals ziek- en betermeldingen. Wij rekenen bovendien geen abonnementskosten. De kosten van onze verrichtingen vindt u hier op onze site.