Gecertificeerde Arbodienst

Met nieuwste ISO-NEN-9001-certificaat

Verzuimteam.nl is een gecertificeerde arbodienst en voldoet aan de nieuwste, nog strengere ISO-NEN-9001-eisen én aanvullende wettelijke regels. Wij zijn één van de eerste arbodiensten die aan de nieuwe norm voldoet. De certificering is de ultieme bevestiging dat Verzuimteam.nl behalve met de prijs ook qua kwaliteit van de dienstverlening concurrerend is. 

Winst voor klant

De accreditatie is mooi, maar wat hebben de klanten van Verzuimteam.nl eraan? Het zegt concreet iets over onze kwaliteit. We zijn ISO-gecertificeerd en voldoen ook aan extra aanvullende wettelijke eisen voor arbodiensten. Met het gratis basiscontract voldoen onze klanten direct aan hun wettelijke verplichting zonder extra administratie en zonder extra kosten. Die aanpak blijkt effectief.

Contract verplicht

Een contract met een gecertificeerde arbodienst / bedrijfsarts is wettelijk verplicht voor elk bedrijf, ongeacht de grootte. Bij Verzuimteam.nl kost aansluiting niets. Het basiscontract is gratis en ook voor ziek- en betermeldingen worden geen kosten berekend. Wel houdt Verzuimteam de vinger aan de pols. Zodra de inzet van en deskundige nodig is, ontvangt het bedrijf daarvoor een offerte. Pas bij akkoord gaat Verzuimteam.nl aan de slag. Zo voldoen bedrijven zonder extra kosten aan de nieuwe wetgeving.

Maatwerk

"Voor bedrijven is hoogwaardige arbodienstverlening essentieel. Werkgevers betalen het salaris twee jaar door en moeten actief werken aan de re-integratie van hun medewerkers. Wij houden die verplichtingen in de gaten en werken aan een maatwerk oplossing, die acceptabel is voor de werknemer én de werkgever", zegt directeur Helma Zonneveld. Verzuimteam.nl doet dat. Al jaren.

Kleine arbodienst

Steeds meer bedrijven kiezen voor een kleine arbodienst als Verzuimteam.nl. "Omdat wij niet werken met abonnementen, kunnen we niet achteroverleunen. Dan hebben we geen bestaansrecht. Juist daardoor houden wij proactief toezicht op de wettelijke verplichtingen van onze klanten. Een geruststellend idee.