'T Behouden Huys

Onafhankelijk en Persoonlijk

Logo (kop) JPG

Zakelijke verzekeringen

Als eigen ondernemer of bedrijf heeft u te maken met verschillende bedrijfsmatige risico's. Bij zakelijke verzekeringen kunt u denken aan risico's afdekken op het gebied van uw bedrijfsmatige motorrijtuigen, werkmaterieel, gebouwen, goederen/inventaris, bedrijfsschade, aansprakelijkheid, juridische geschillen, inkomen en personeel. De premies van de verzekeringen zijn o.a. afhankelijk van de omzet, loonsom, soort beroep/bedrijf en verzekerde bedragen waardoor een premieberekening per verzekering echt maatwerk is. Deze verzekeringen vereisen dan ook advies.

Onze adviseurs brengen graag samen met u de risico's in kaart van uw onderneming. Tijdens het inventarisatiegesprek bespreken wij welke risico's u kunt verzekeren. Vervolgens zoeken wij bij diverse verzekeraars de voor u beste verzekeringsoplossing die past bij uw bedrijf.

Indien u geïnteresseerd bent in één of meerdere zakelijke producten, verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Één van onze adviseurs neemt z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.