Helder advies & Mantelzorg

Miranda de Greeuw

logo-helder-advies-mantelzorg

Mijn naam is Miranda de Greeuw. Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de bancaire sector ben ik nu werkzaam als mantelzorgmakelaar. Per juli 2015 heb ik mijn post-hbo opleiding tot mantelzorgmakelaar afgerond. De ervaring die ik binnen de financiële sector heb opgedaan, is goed inzetbaar in mijn rol als mantelzorgmakelaar. U als mantelzorger staat centraal!

Waarden

Mijn kernwaarden zijn respect, eerlijkheid en vertrouwen en zo is ook mijn aanpak. Daarnaast zijn verbinding en heldere communicatie voor mij de uitgangspunten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mijn dienstverlening richt zich op het ontzorgen en ondersteunen van de mantelzorger met als doel hervinden van balans en regie over de eigen situatie.

Werkgebied

Ik ben als mantelzorgmakelaar werkzaam bij het Mantelzorgcentrum te Heiloo. Het Mantelzorgcentrum is werkzaam voor de gemeente Alkmaar, Bergen, Den Helder, Heiloo, Hollands Kroon en Schagen. Naast mijn werk bij het Mantelzorgcentrum ben ik actief als zelfstandig mantelzorgmakelaar. Mijn onderneming Helder Advies& Mantelzorg is actief buiten het werkgebied van het Mantelzorgcentrum.

Netwerk

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister en ben lid van de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars (BMZM). De ontwikkelingen in mijn vakgebied volg ik door bijscholing en intervisie met collega mantelzorgmakelaars. Mijn netwerk bestaat uit professionals, waarmee ik kennis en ervaringen kan delen.