Stoelmassage

Steven Tromp

Steven Tromp

De helende stoelmassage is een combinatie van Chinese massagetechnieken (Tuina) en een energetische healing. Deze dynamische en effectieve behandeling wordt over de kleren uitgevoerd en richt zich op de nek, schouders, rug, armen, handen en het hoofd. Ideaal voor op de werkvloer, tijdens evenementen of gewoon lekker bij u thuis.

Massage
De Chinese Tuina massage richt zich door middel van speciale meridiaan massagetechnieken op het herstellen van de balans in het lichaam. Door massage van de meridianen wordt een vrije stroom van energie op gang gebracht. De behandeling verwijdert blokkades van zowel fysieke als emotionele aard, reinigt de organen, bevordert de bloedcirculatie en verbetert de weerstand van het lichaam. Het lichaam kan zich weer ontspannen en je geest wordt weer helder.

Healing
Tijdens de behandeling wordt er ook een healing gegeven. Het lichaam is in staat een groot deel van de fysieke klachten zelf te helen. Spanning, stress en een overactief- en negatief gedachtenpatroon kan dit vermogen onderdrukken. Bij een healing wordt dit zelfgenezend vermogen door bewuste intentie geactiveerd.

Stoel
Tijdens de massage zit je op een ergonomisch ontworpen massagestoel die het hele lichaam ondersteunt. Hierdoor kun je je volledig ontspannen, wat de massage effectiever en natuurlijk aangenamer maakt.