Budgeteffect

uw budgetcoach

BudgetEffect_LogoClaim

Uw financiële situatie niet op orde? Ik help u!
Mijn naam is Wilma Roosloot, budgetcoach. 


Herkent u zichzelf hierin?


• Elke maand is er een tekort om de vaste lasten te financieren. De tekorten stapelen zich op waardoor betalingsachterstanden ontstaan.

• Naar aanleiding van een inkomensachteruitgang heeft u schulden gekregen. Het is belangrijk om uw bestedingspatroon zo snel mogelijk aan te passen.

• Door uw levensstijl heeft u kredieten afgesloten zonder rekening te houden met onvoorziene uitgaven. Uw inkomen is ruim maar er is gedurende een langere periode teveel geld uitgegeven.

• Door onvrede over het bestaan koopt u zich een weg door het leven. Compenseren door consumeren.

Budgeteffect helpt u uw financiële situatie weer in evenwicht te brengen en houdt hierbij rekening met uw omstandigheden. Ik geef u de garantie dat mijn hulp zich direct terugbetaalt. Omdat u het waard bent!

Budgetcoaching voor uw werknemers


Voor werkgevers

Herkent u dit?

Een medewerker is minder geconcentreerd op zijn werk en meldt zich vaker ziek dan anderen. Dan kan er meer aan de hand zijn…

Na een persoonlijk gesprek blijkt dat uw werknemer financiële problemen heeft. Natuurlijk wilt u helpen om de problemen op te lossen. U kunt uw werknemer wijzen op het bestaan van Budgeteffect, of u kunt mijn diensten als budgetcoach aanbieden. U zult zien dat uw investering in uw medewerker zijn geld meer dan waard is, omdat het verzuim afneemt en de motivatie en productiviteit bij uw bedrijf zal toenemen. Daarnaast behoudt de werknemer zijn zelfrespect en kan beslaglegging achterwege blijven.

Mijn werkgebied is breed

Van Alkmaar, Schagen en Heerhugowaard tot aan Den Helder en Haarlem. Iedereen die tijdelijk of structureel geld tekort komt, kan geholpen worden. Met mijn ervaring en inzicht kan ik u garanderen dat mijn hulp u structuur, inzicht en financiële rust geeft.

Wilt u meer informatie wat ik voor u kan betekenen? 

Bel me gerust voor een oriënterend gesprek op 06-50 204 779 of vul het contactformulier in en ik neem direct contact met u op.