Hero verzuimteam-home-header.jpg

Gecertificeerde arbodienst - Verzuimteam.nl

Geen abonnementskosten, kosteloos aansluiten, gratis basiscontract en ziek melden.

Verzuimteam.nl is een gecertificeerde arbodienst, die kwaliteit en maatwerk levert, korte lijnen hanteert, toezicht houdt op de wettelijke verplichtingen en werkgevers in Noord-Holland totaal ontzorgt als dat gewenst is.

Wij werken volledig op verrichtingenbasis. Wij offreren proactief de Poortwachter verplichtingen. Na akkoord zetten wij de juiste professional in. Onze service gaat ver; casemanagement en consultancy zijn inbegrepen. Aanvullende dienstverlening van een casemanagementbureau is niet nodig. U hoeft ook geen ontzorg pakket af te nemen welke wordt gekoppeld aan uw verzuimverzekering.

Jaarlijks onderzoeken wij onze klanttevredenheid. 98% van onze klanten is (zeer) tevreden over onze dienstverlening. Daar zijn wij best trots op! 

Registreer u ook bij Verzuimteam.nl, daarmee voldoet u aan uw wettelijke verplichtingen. Download het gratis basiscontract en zeg het contract met uw huidige arbodienst op. Zo bespaart ook u kosten! Verzuimteam.nl is dé arbodienst die werkt!

Hoe werkt het?

Kwaliteit

Kwaliteit

Wij zijn een gecertificeerde arbodienst met ISO 9001 norm, genomineerd als beste onderneming en werken alleen met geregistreerde kerndeskundigen. Vrijwel alle klanten zijn tevreden of zelfs zeer tevreden.

Kwaliteit

Onze klanten

Onze klanten

Inmiddels hebben ruim 1.600 kleine en grotere bedrijven in diverse branches gekozen voor onze arbodienst, met in totaal bijna 30.000 medewerkers. Dat aantal groeit. 98% van de klanten is (zeer) tevreden over onze dienstverlening.

Onze klanten

Gratis

Gratis arbodienst

Verzuimteam.nl rekent geen abonnementskosten. Aansluiting is gratis, net als alle ziek- en betermeldingen. Bovendien kunt u het basiscontract kosteloos downloaden. Dit maakt onze arbodienst uniek in Nederland.

Gratis arbodienst

SBCA ISO 9001 MfN

Ontstaan Verzuimteam.nl

Arbodienst Verzuimteam.nl is begonnen als productlabel onder Easy Personeel. In 2013 werd het een zelfstandige BV. In 2017 werd Verzuimteam.nl gecertificeerd als arbodienst door te voldoen aan de ISO 9001 norm. Dat bewijst onze kwaliteit.
 

Unieke arbodienst

Geen arbodienst gaat zo ver als Verzuimteam.nl met de gratis service. Ons unieke concept is ontstaan vanuit de markt en de passie bedrijven te ontzorgen met een proactieve dienstverlening.


Maak kennis

Maak kennis
Inzetbaarheidsonderzoek

Inzetbaarheidsonderzoek

Bij een inzetbaarheids-onderzoek wordt gesproken over kansen, uitdagingen, eisen in het werk en behoeftes. Het gaat om het uitwisselen van ideeën en mogelijkheden.

Inzetbaarheidsonderzoek

Gezondheidspeiling

Gezondheidspeiling

Tijdens een gezondheids-peiling wordt onderzocht hoe een medewerker zich voelt, hoe het is gesteld met zijn gezondheid en hoe hij zich gedraagt ten opzichte van zijn gezondheid.

Gezondheidspeiling

Tweede spoor

2e spoor re-integratie

Voordat het eerste jaar van de arbeidsongeschiktheid is afgelopen, moet gestart worden met een tweede spoor. Het is belangrijk de richtlijnen van het UWV te volgen.

Tweede spoor

Easy Personeel

Easy personeel is het zusterbedrijf van Verzuimteam.nl. Zij begeleiden bij functionerings- /beoordelingsgesprekken, waarschuwings-gesprekken, bij arbeidsconflicten (mediation), ontslag, outplacement, tweede spoor re-integratie, inzetbaarheids-gesprekken en gezondheids-peilingen. Ook geven zij advies op het gebied van duurzame inzetbaarheid. 

Easy Personeel

Wetgeving
Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.