Werkplekonderzoek

ergonomisch

Hoe wordt een werkplek ingericht? Hoe worden klachten en uitval voorkomen? Welke hulpmiddelen zijn er beschikbaar om het werk verlichten? Hanteren uw werknemers de juiste werkhouding?

Verzuimteam.nl begeleidt u niet alleen bij het Poortwachterproces, zodra uw werknemers ziek zijn. Wij zijn ook specialist in preventie, met als doel de gezonde medewerker gezond en duurzaam inzetbaar te houden. 

Verzuimteam.nl helpt u graag bij het voorkomen of verminderen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dat kan door goede voorlichting te geven en te kijken naar de inrichting van de werkplekken en de organisatie van het werk. Of dat nu in een productieomgeving, op een kantoor, buiten of in een heftruck is.

Gereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen en andere hulpmiddelen kunnen verlichting bieden en ook met een juiste werkhouding wordt uitval voorkomen.


Graag inventariseren wij uw werkplekken. We analyseren de werkplek, de werkhouding, de werkzaamheden en de organisatie van het werk. We geven een helder werkplekadvies op basis van de meest recente richtlijnen en normen. Uiteraard in combinatie met eventuele klachten van uw werknemers.