Verzuimteam, dé gratis arbodienst

De casemanagers van Verzuimteam

De casemanagers zijn uw eerste aanspreekpunt. Zij zijn de spin in het web en houden het overzicht over het Poortwachterdossier. Zij adviseren over de voortgang en de re-integratie-inspanningen.

U kunt van haar een mail of telefoontje verwachten als de bedrijfsarts moet worden ingeschakeld voor een Probleemanalyse & Advies, een Actueel Oordeel, een spreekuur of een andere actie. Zij schakelt ook onze verzuimconsulenten in als dat nodig is of adviseert andere deskundigen in het Poortwachterproces.

De casemanager zorgt voor de communicatie tussen de werkgever, de bedrijfsarts, de verzuimconsulent, de arbeidsdeskundige en andere professionals. Zo zorgt zij voor de formulering van een adviesvraag, zodat u een antwoord kan verwachten, dat aan uw verwachtingen voldoet. Ze zorgt voor terugkoppeling van het spreekuurverslag en mochten er nog onduidelijkheden in staan, dan zorgt zij voor helderheid.

Wij werken voor U!

De casemanagers van Verzuimteam zijn altijd bereikbaar en reageren snel en adequaat op uw vragen via mail of telefoon. Dit zien wij als service. Hiervoor ontvangt u geen factuur, tenzij hier misbruik van wordt gemaakt.

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.