Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Assistent casemanager

De assistent casemanagers zijn MBO niveau 4 leerlingen, over het algemeen in hun laatste studiejaar. Zij volgen de opleiding tot juridische medewerker, directiesecretaresse of marketing. Zij leggen hun eindstage af bij Verzuimteam.nl en functioneren als assistenten van de casemanagers.

Volwaardige taak

De eerste weken van de stage is het nog wat onwennig, maar na enkele weken hebben zij een volwaardige taak. Over het algemeen zijn zij verantwoordelijk voor de planning, zijn eerste aanspreekpunt aan de telefoon, handelen eenvoudige vragen af, stellen spreekuurverslagen beschikbaar aan werkgevers en werknemers, offreren vervolgconsulten etc.  Wij dagen u uit uw vraag bij hen neer te leggen. U bent vast verrast over de kwaliteit van het antwoord.

 

Senna, Noor, Jamie en Collin

Verzuimteam.nl is een erkend leerbedrijf en neemt daarmee haar maatschappelijke verantwoordelijkheid!

 

Nieuwe medewerkers

Regelmatig wordt een stagiaire aangenomen na het aflopen van de stage. Het is een geweldige manier om nieuwe medewerkers te werven. Dat is natuurlijk niet altijd aan de orde. Dan wordt met pijn in het hart afscheid genomen. Na een stageperiode van een half jaar, is een band opgebouwd. De meesten studeren verder, bijvoorbeeld rechten, sociaal pedagogisch medewerker of  iets in de gezondheidszorg. We zijn er trots op hen mede te hebben mogen vormen aan het begin van hun loopbaan.

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.