Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Loopbaanadviseur - leeftstijlcoach

Als je Jolanda Snoek, onze loopbaanadviseur en tevens leefstijlcoach vraagt: Waar word jij gelukkig van? Dan antwoordt zij stellig: "Mensen in beweging krijgen, zowel letterlijk als figuurlijk. Als mensen het prettig vinden om te praten tijdens een wandeling, dan gaan we lekker naar buiten."

Na haar opleiding tot loopbaanadviseur heeft zij de opleiding tot leefstijlcoach gevolgd en de cursussen Integraal Vitaliteits Management. 

Zelf de regie nemen

Ik geloof in de mogelijkheden en talenten van mensen. Dat is mijn uitgangspositie als loopbaanadviseur en leefstijlcoach. Ik ben er van overtuigd dat er voor iedereen een plek is waar zijn of haar talenten gezien en gewaardeerd worden en dat iedereen zijn leefstijl kan veranderen.

Dit betekent wel dat mensen keuzes moeten maken. Dus niet alleen graag iets willen, daar ook daadwerkelijk voor kiezen en zelf de regie nemen.

"Als mensen het prettig vinden om te praten tijdens een wandeling, dan gaan we lekker naar buiten."

Van maatwerk naar resultaat

Het achterhalen van wensen, behoeften, talenten, interesses,  aandachtspunten, karaktereigenschappen is het dagelijkse werk van Jolanda. Vaak met behulp van psychologische testen.

"Ik probeer altijd maatwerk te leveren en datgene in te zetten, waar de medewerker het meest bij gebaat is. Ik vind het heel belangrijk om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de klant. Natuurlijk zonder het resultaat uit het oog te  verliezen." aldus Jolanda.

Ik ben pas tevreden als mensen met meer inzichten en tevreden de deur uit gaan. De glinstering in hun ogen als ze weer mogelijkheden zien om aan het werk te blijven of hun leefstijl te veranderen, daar lever ik graag mijn professionele bijdrage aan."

Tweede spoor

2e spoor re-integratie

Voordat het eerste jaar van de arbeidsongeschiktheid is afgelopen, moet gestart worden met een tweede spoor. Het is belangrijk de richtlijnen van het UWV te volgen.
Tweede spoor

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.