Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Kwaliteit

Wij zijn een gecertificeerde arbodienst, genomineerd als beste onderneming, werken alleen met geregistreerde kerndeskundigen en scoren hoog op klanttevredenheid.

Gecertificeerde Arbodienst

Sinds 19 juli 2017 zijn wij gecertificeerd. Wij zijn één van de eerste arbodiensten die gecertificeerd is conform de nieuwe, nog strengere NEN-EN-ISO 9001 norm.  Daarmee voldoen wij aan alle kwaliteits- én aanvullende wettelijke eisen.

Precies drie jaar later, op 29 juli 2020 ontvingen wij het ISO-27001 certificaat voor informatiebeveiliging.  Ook daarin onderscheiden wij ons van andere arbodiensten. Wij werken met ons eigen systeem.

U kunt rekenen op onze kwaliteit én borging van de privacy van gegevens van medewerkers én bedrijfsgegevens.

Klanttevredenheid

De tevredenheid van onze klanten is in 2021 opnieuw toegenomen, nu met 15%!

Arbodienst met team van professionals

Verzuimteam heeft een team van professionals, waardoor onze service verder gaat dan een gewone arbodienst. Omdat wij elke ziekmelding oppakken als maatwerk, kunnen we direct de juiste professional inschakelen. Naast de gebruikelijke arbodienst deskundigen, beschikken we ook over bijvoorbeeld een personeelsadviseur voor bijvoorbeeld het opstellen van een waarschuwingsbrief en het opschorten van de loondoorbetaling of een mediator voor het oplossen van een conflict. Ook kan u een beroep doen op bijvoorbeeld een arbeidsrechtadvocaat of een verzekeringsadviseur om een ziekteverzuimverzekering af te sluiten. Daarmee ontzorgen wij volledig.

Beste Onderneming van Noord-Holland

In 2016 zijn wij door de provincie genomineerd als beste kleinbedrijf van Noord-Holland. Ons unieke concept, onze klantgerichtheid en proactieve en preventieve aanpak, speelden daarbij een belangrijke rol.

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.