Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Arbodienst Alkmaar

Verzuimteam onderscheidt zich van andere arbodiensten in Alkmaar door gratis aansluiting, geen abonnementskosten, persoonlijke benadering, korte lijnen, totale ontzorging en maatwerk.

Bezoekadres arbodienst Alkmaar:

Kantorenpark Viaanse Molen
Havinghastraat 56
1817 DA Alkmaar

 

Arboarts Alkmaar

Naast de bedrijfsarts en de casemanager beschikt Verzuimteam over een team van professionals, zoals veiligheidskundigen, keuringsartsen, arbeidsdeskundigen, psychologen, therapeuten, coaches, arbeidsrechtadvocaten, personeelsadviseurs, mediators etc.

Arbodienst Alkmaar

Bedrijfsarts Alkmaar 

Verzuimteam heeft de beschikking over gecertificeerde bedrijfsartsen. Met hun professionele advies houden we het Poortwachterdossier up to date.

Arbo arts Alkmaar

Onze arbodienst heeft een vestiging in Alkmaar en daarmee de beschikking over bedrijfsartsen en verzuimconsulenten in Alkmaar. Na een ziekmelding kan de zieke medewerker worden opgeroepen voor een consult. Wij werken alleen met gecertificeerde bedrijfsartsen en arbo artsen, die werken onder supervisie van een bedrijfsarts.. De arbo arts is een basisarts, die de specialisatie tot bedrijfsarts (nog) niet heeft gedaan.

Ziekteverzuim Alkmaar

U wordt volledig ontzorgd door ons team van professionals, waarbij u één aanspreekpunt heeft; de casemanager. Zij ontzorgt u volledig en begeleidt u in het Poortwachterproces.

Veel gestelde vragen

Wat staat er in een basiscontract arbodienst?

In ons basiscontract is alles opgenomen om te voldoen aan de verplichte aansluiting bij een arbodienst voor een werkgever. Daarnaast is de verwerkersovereenkomst. Deze moet een werkgever afsluiten met de arbodienst vanuit privacyoverwegingen.

 

Hoe kan ik overstappen naar een andere arbodienst?

Check de looptijd / opzegtermijn in het contract van uw arbodienst. Bij ons kunt u zich direct gratis aansluiten. U betaalt geen kosten voor het basiscontract. Test gerust onze kwaliteit. Bent u ontevreden, dan kunt u direct weer afscheid nemen. Neemt u de uitdaging aan? Meld u hier gratis aan.

 

Wanneer moet je een arbodienst inschakelen?

Een werkgever is verplicht een basiscontract af te sluiten met een arbodienst. Vanaf de zesde ziekteweek zijn er re-integratieverplichtingen vanuit de Wet verbetering Poortwachter. Sluit u bij ons aan en download het basiscontract. Dat kost niets. Ook een ziekmelding is gratis. Wij offreren de wettelijke verplichtingen en na uw akkoord gaan wij aan de slag.

Bekijk alle veel gestelde vragen.

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.