Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Arbodienst Amsterdam

Verzuimteam onderscheidt zich van andere arbodiensten in Amsterdam door gratis aansluiting, geen abonnementskosten, persoonlijke benadering, korte lijnen, totale ontzorging en maatwerk.

Bezoekadres arbodienst Amsterdam

Integraal Medisch Centrum
Contactweg 145
1014 BJ Amsterdam


Vanaf Amsterdam Sloterdijk,
metro lijn 50 richting Isolatorweg, 1e halte,
daarna nog 500 meter lopen.

Verzuimteam onderscheidt zich van andere arbodiensten in Amsterdam door: 

  • Geen abonnementskosten te hanteren
  • Persoonlijke benadering met korte lijnen
  • Totale ontzorging als het gaat om arbodiensten en ziekteverzuim
  • Te kijken wat nodig is en maatwerk advies te leveren

Onze abodienst heeft een vestiging en de beschikking over een bedrijfsarts in Amsterdam. Na een ziekmelding kan de zieke medewerker worden opgeroepen voor een consult en ontvangen door de gecertificeerde bedrijfsarts of arbo arts in Amsterdam.


Bedrijfsarts Amsterdam 

Verzuimteam heeft de beschikking over gecertificeerde bedrijfsartsen. Met hun professionele advies houden we het Poortwachterdossier up to date.


Ziekteverzuim Amsterdam

U wordt volledig ontzorgd door ons team van professionals, waarbij u één aanspreekpunt heeft; de casemanager. Zij ontzorgt u volledig en begeleidt u in het Poortwachterproces.


Arboarts Amsterdam

Naast de bedrijfsarts en de casemanager beschikt Verzuimteam over een team van professionals, zoals veiligheidskundigen, keuringsartsen, arbeidsdeskundigen, psychologen, therapeuten, coaches, arbeidsrechtadvocaten, personeelsadviseurs, mediators etc.

Veel gestelde vragen

Wat kost de arbodienst?

Verzuimteam is gratis, wij rekenen geen aansluitkosten en ook geen abonnementskosten. Wij offreren de verrichtingen die uitgevoerd moeten worden in het kader van de wetgeving. Na uw akkoord, gaan wij aan de slag. U kunt zich hier aanmelden.

 

Ben ik als bedrijf verplicht een arbodienst te gebruiken?

Ja, een werkgever is verplicht een basis contract af te sluiten met een arbodienst. Vanaf de zesde ziekteweek zijn er re-integratieverplichtingen vanuit de Wet verbetering Poortwachter. Sluit u bij ons aan en download het basiscontract. Dat kost niets. Ook een ziekmelding is gratis. Wij offreren de wettelijke verplichtingen en na uw akkoord gaan wij aan de slag.

Bekijk alle veel gestelde vragen.

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.