Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Arbodienst Eindhoven

Verzuimteam onderscheidt zich van andere arbodiensten in Eindhoven door:

Bezoekadres arbodienst Eindhoven:

Hurksestraat 43
Begana grond
5652 AH Eindhoven

 

 

 

 

Verzuimteam onderscheidt zich als arbodienst van de andere arbodiensten in Eindoven door:

  • Persoonlijke benadering
  • Korte lijnen
  • Totale ontzorging als het gaat om arbodiensten en ziekteverzuim
  • Maatwerk advies na overleg
  • Gratis aansluiting
  • Echt geen maandelijkse (vaste) lasten

Arbodienst Eindhoven

Onze abodienst heeft een vestiging en de beschikking over een bedrijfsarts in Best, regio Eindhoven. Nadat u een medewerker heeft ziekgemeld kan de zieke medewerker worden opgeroepen voor een consult. Dat consult is door onze gecertificeerde bedrijfsarts (dus geen arbo arts) in Best, regio Eindhoven.

Ziekteverzuim Eindhoven

U wordt volledig ontzorgd door ons team van professionals, waarbij u één aanspreekpunt heeft; de casemanager. Zij ontzorgt u volledig en begeleidt u in het Poortwachterproces.

Bedrijfsarts Eindhoven

Verzuimteam in Eindhoven heeft de beschikking over een arbo arts, een arts in opleiding tot bedrijfsarts, welke werkt onder supervisie van een geregistreerde bedrijfsarts. Met professionele en persoonlijk advies houden we het Poortwachterdossier up to date.

Veel gestelde vragen

Welke stappen onderneemt de arbodienst in Eindhoven

Verzuimteam ontzorgt volledig en adviseert de wettelijke verplichting vanaf de ziekmelding tot de WIA-aanvraag. Indien u diensten afneemt maken wij eerst een offerte. Na akkoord gaan wij aan de slag. U heeft bij ons géén vaste maandelijkse (abonnements-)kosten. U betaald alleen voor de diensten die wij met elkaar afspreken. Door onze werkwijze wordt een sanctie door het UWV (3e jaar loonbetaling) voorkomen.

 

 

Moet een MKB-er een contract met een arbodienst hebben?

Ja, een werkgever is verplicht een basis contract af te sluiten met een arbodienst. Vanaf de zesde ziekteweek zijn er re-integratieverplichtingen vanuit de Wet verbetering Poortwachter. Wanneer u zich bij ons aanmeldt, kunt u direct het basis contract downloaden. Dat kost niets. Ook een ziekmelding is gratis. U betaald géén vast maandbedrag. Wij offreren de wettelijke verplichtingen en na uw akkoord gaan wij aan de slag.

Bekijk alle veel gestelde vragen.

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.