Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Arbodienst Haarlem

Verzuimteam.nl onderscheidt zich van andere arbodiensten in Haarlem. Bij ons kunt u zich gratis aansluiten en heeft u geen maandelijkse abonnementskosten. Wij staan garant voor een persoonlijke benadering met korte lijnen. En in onze dienstverlening leveren wij totale ontzorging en maatwerk.

Bezoekadres arbodienst Haarlem:

Crown Business Center Haarlem
A. Hofmanweg 5a
2031 BH Haarlem

 

Arboarts Haarlem

Verzuimteam.nl beschikt naast bedrijfsartsen en casemangers over een team van professionals. Denk hierbij aan keuringsartsen, veiligheidskundigen, arbeidsdeskundigen, psychologen, therapeuten, arbeidsrechtadvocaten, personeelsadviseurs, coaches en bijvoorbeeld mediators. Kijk voor een compleet en actueel overzicht van onze professionals op het team.

Arbodienst Haarlem

Arbodienst Haarlem

Na de successen in Alkmaar, Hoorn en Amsterdam is Verzuimteam.nl ook gevestigd in Haarlem. Onze arbodienst heeft met de vestiging in Haarlem de beschikking over bedrijfsartsen en verzuimconsulenten in Haarlem. Na een ziekmelding kan de zieke medewerker worden opgeroepen voor een consult. Wij werken alleen met gecertificeerde bedrijfsartsen of bedrijfsartsen in opleiding, welke onder supervisie van onze stafarts werkt. Wij maken dus geen gebruik van een arbo arts.

Ziekteverzuim Haarlem

Heeft u 1 of meer zieke medewerkers? Verzuimteam ontzorgd u volledig door ons team van professionals, waarbij u één aanspreekpunt heeft; de casemanager. Zij ontzorgt u volledig en begeleidt u in het Poortwachterproces.

Bedrijfsarts Haarlem

Verzuimteam.nl in heeft de beschikking over gecertificeerde bedrijfsartsen. Met hun professionele advies houden we het Poortwachterdossier up to date.

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.