Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Arbodienst Haarlem (Heemstede)

Verzuimteam onderscheidt zich van andere arbodiensten in Haarlem / Heemstede. Bij ons kunt u zich gratis aansluiten en heeft u geen maandelijkse abonnementskosten. Wij staan garant voor een persoonlijke benadering met korte lijnen. En in onze dienstverlening leveren wij totale ontzorging en maatwerk.

Bezoekadres arbodienst Heemstede / Haarlem:

De Nieuwe lente
Centrum voor Vitaliteit & Gezondheid
Raadhuisstraat 56A
2101 HH Heemstede

De Nieuwe Lente is gevestigd tussen
restaurant De Pastabox en
restaurant Tante Bep.

Arboarts Heemstede / Haarlem

Verzuimteam beschikt naast bedrijfsartsen en casemangers over een team van professionals. Denk hierbij aan keuringsartsen, veiligheidskundigen, arbeidsdeskundigen, psychologen, therapeuten, arbeidsrechtadvocaten, personeelsadviseurs, coaches en bijvoorbeeld mediators. Kijk voor een compleet en actueel overzicht van onze professionals op het team.

Arbodienst Heemstede - Arbodienst Haarlem

Arbodienst Heemstede / Haarlem

Na de successen in Alkmaar, Hoorn en Amsterdam is Verzuimteam.nl ook gevestigd in Heemstede / Haarlem. Onze arbodienst heeft met de vestiging in Haarlem de beschikking over bedrijfsartsen en verzuimconsulenten in Haarlem. Na een ziekmelding kan de zieke medewerker worden opgeroepen voor een consult. Wij werken alleen met gecertificeerde bedrijfsartsen of bedrijfsartsen in opleiding (arbo arts). 

Ziekteverzuim Heemstede  / Haarlem

Heeft u 1 of meer zieke medewerkers? Verzuimteam ontzorgt u volledig door ons team van professionals, waarbij u één aanspreekpunt heeft; de casemanager. Zij ontzorgt u volledig en begeleidt u in het Poortwachterproces.

Bedrijfsarts Heemstede / Haarlem

Verzuimteam.nl in heeft de beschikking over gecertificeerde bedrijfsartsen. Met hun professionele advies houden we het Poortwachterdossier up to date.

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.