Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Onze coaches en therapeuten

Specialisten die een rol kunnen spelen bij het voorkomen of herstellen van arbeidsongeschiktheid, zoals psychologen, fysiotherapeuten, organizers, budgetcoaches etc.

Alkmaars Nek Centrum

U kunt van ons verwachten dat wij u op een deskundige, individuele en persoonlijke wijze revalideren in uw weg richting herstel, wanneer u last heeft van whiplashklachten, nek- en hoofdpijn, rugklachten en/of schouderklachten.

Alkmaars Nek Centrum

The Greenspiration

Gezonde en vitale werknemers zijn productiever, energieker en minder vaak ziek. Voorkom verzuim en bespaar kosten voor uw bedrijf aan de hand van de vier stappen van The Greenspiration.

The Greenspiration

Haptonomiepraktijk Amsterdam

Haptotherapie is een vorm van persoonsgerichte therapie die je meer bewust maakt van jezelf. Je leert te luisteren naar je gevoel en eventuele reacties van je lichaam. Aanraken, praten en ervaringsoefeningen geven je een nieuwe kijk op jezelf.

Haptonomiepraktijk Amsterdam

Krachtig Mens

Als coaches bieden wij hulp op verschillende manieren. Gericht op het nemen van leiderschap over je eigen leven. Zowel zakelijk als privé. Want beide horen bij hetzelfde leven. Wij weten hoe we mensen hun vleugels kunnen laten gebruiken.

Krachtig Mens

Leef

Wij kijken naar uw klachten en bepalen met welke disciplines we deze klachten kunnen aanpakken. Het zou kunnen dat u samen met de fysiotherapeut aan de slag gaat en ook een aantal afspraken met de diëtis, sportarts of psycholoog maakt.

Leef!

Psymind

Psymind biedt stoppen met roken begeleiding aan voor mensen die meer hulp nodig hebben om blijvend met roken te stoppen. Ook voor personal & loopbaancoaching, TMA en psychische hulpverlening kunt u bij Psymind terecht.

psymind

Oer-ik


Weet jij al wat een gezonde leefstijl jou kan opleveren? Ben je je bewust van jouw slechte gewoontes en wat het je kost? Graag begeleid ik je op jouw weg naar een gezond en weerbaar lijf, meer energie, ontspanning en geluk.  Laten we samen teruggaan naar de OER-kracht van ons menszijn!


Oer-ik

 

WEERinREGIE

Als je de diagnose kanker krijgt, stort je wereld in. Binnen een paar minuten staat alles op zijn kop. Je beseft pas wat je hebt, als je het bent kwijtgeraakt. Iets wat voor veel dingen geldt, maar zeker voor je gezondheid.

Weer in Regie

Care For Women Alkmaar

Overgangsklachten, menstruatieproblemen, een zwangerschapswens of een vraag over anticonceptie? De vrouwelijke specialisten van Care for Women helpen je hierbij. Vaak vergoed door zorgverzekeraars.

Care For Women

Health Masters

Wij vergroten de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Dit brengen wij tot stand met de focus op dé drie bouwstenen van een vitale leefstijl; minder stress, gezonde voeding en voldoende beweging.

Health Masters

Helder Advies & Mantelzorg

Het uitvalpercentage onder werkende mantelzorgers is hoog. 5 tot 8% van de werkende mantelzorgers meldt zich ziek omdat de combinatie mantelzorg met werk hen teveel wordt.

Helder Advies

Integraal Medisch Centrum

Het IMC is een wegwijzer in het doolhof aan therapiën en door de integrale aanpak kunnen we specifiek en specialistisch werken zonder de totaliteit uit het oog te verliezen. Het IMC is generalist en specialist op het gebied van chronische klachten.

IMC

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.