Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Kracht mens 

Hoor jij je collega’s dit zeggen: ‘ Ja maar….

Er zijn altijd genoeg redenen om niet te doen waar je eigenlijk heel goed in bent.  Hoe waardevol zou het zijn als jouw medewerkers (of jijzelf) wel gaan doen waar ze eigenlijk heel goed in zijn?

Zou je lopen als je vleugels had? Ga vliegen en pak zelf de leiding!

Laat ons helpen.

Als coaches bieden wij hulp op verschillende manieren. Gericht op het nemen van leiderschap over je eigen leven. Zowel zakelijk als privé. Want beide horen bij hetzelfde leven. Daarom coachen wij met als doel om mensen zo authentiek en dus krachtig mogelijk dit leven in te vullen. Wij weten hoe we mensen hun vleugels kunnen laten gebruiken. Coachen is wat we het liefste doen en daarom zijn we er ook goed in.

Beetje borstklopperij?

Klopt! Als je dit al vele jaren succesvol doet, mag je trots zijn. In al die jaren hebben overigens ook een eigen methode ontwikkeld. De Faith-methode! Een dynamisch vijf-stappenplan voor individuele coaching.  Overigens kunnen onze cliënten nog beter vertellen hoe goed het is.

Klaar?

Bijna. We geven ook trainingen om van praters sprekers te maken.  Zijn we ook heel goed in. De beste! En dat mag ook wel als je dit al ruim 25 jaar doet.

naar de site van Krachtig Mens

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.