Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Leef! is er voor u!

Als klant van LEEF! staat u er nooit alleen voor. Onze visie is dat mensen zelf de kwaliteit van hun leven kunnen verbeteren, mits ze voldoende en goed ondersteund worden. LEEF! is innovatief, professioneel, werkt klantgericht, vol passie en met een lach.

Daarbij is het onze missie om onze klanten blijvend te begeleiden. Binnen LEEF! stimuleren wij onze klanten om hun vooruitgang tijdens de behandeling vast te houden. Dat kunt u door regelmatig aan uw gezondheid te blijven werken. Wij als LEEF! willen daarin de rode draad zijn.

Voor elke klacht een specialist

Wanneer u voor de eerste keer bij LEEF! binnenkomt volgt een intakegesprek. Wij kijken naar uw klachten en bepalen met welke disciplines we deze klachten kunnen aanpakken. Het zou kunnen dat u samen met de fysiotherapeut aan de slag gaat en ook een aantal afspraken met de diëtist maakt. Ditzelfde geldt voor de sportarts en psycholoog. Bij LEEF! zorgen we dat u over alle middelen beschikt om uw kwaliteit van leven zo hoog mogelijk te maken en te houden.

Leef! Je kan 't

Na het beëindigen van uw behandeling volgt een controle- of evaluatiegesprek om de resultaten en progressie met u door te nemen. Het is binnen LEEF! nadrukkelijk de bedoeling dat u blijft werken aan uw nieuwe LEEF!-stijl.

Naar de website van Leef!

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.