Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Oer-ik

LATEN WE SAMEN STARTEN!

In mijn programma’s werken we aan het optimaliseren van de bron van vitaliteit; jouw algehele gezond- en weerbaarheid. Hierbij help ik je en kijken we samen naar:

Ik ben gecertificeerd OERsterk coach en met mijn enthousiasme voor alles wat met vitaliteit te maken heeft, begeleid ik je graag op jouw pad naar een betere gezondheid en meer weerbaarheid. Zodat jouw OER-ik weer tot leven komt, en geniet!

           

 

 

 

“Erik is een kundige en eerlijke gezondheidscoach, die mij veel lekkere en gezonde gerechten heeft geadviseerd, waardoor ik mijn voedingspatroon structureel heb weten te veranderen. Ook op het gebied van beweging en spierkracht ben ik een stuk wijzer dankzij de aanmoediging en adviezen van Erik. Het traject heeft mij daardoor een blijvende, positieve verandering voor mijn gezondheid gegeven waardoor ik me lekkerder voel en een boost is gebleken voor mijn zelfvertrouwen. Groeten Marit“

Daag jezelf uit en verbeter je gezondheid en vitaliteit met de OER-IK challenges

Een challenge is tijdelijk en kortstondig (een week of een maand lang) aandacht geven aan één thema. Je krijgt mij als coach er gratis bij. Ik zorg dat de focus scherp blijft en ik kan het vaak niet laten om leefstijl advies te geven. Hierdoor werken jullie aan meer gezondheid en minder ontsteking. De challenges starten elke maand of elke week en deelname is gratis.

 

naar de site van Oer-ik

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.