Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Coaching en psychische hulpverlening

IJburg, Amsterdam, Kortenhoef, Gooi en Vechtstreek

Psymind geeft personal coaching, training, psychische hulpverlening en organisatieadvies. Wij zijn gevestigd op een bereikbare locatie op Ijburg. Naast Ijburg en Amsterdam, werken wij ook in de regio Gooi en Vechtstreek, o.a. in Kortenhoef. Wij bieden landelijke dekking en zijn door heel Nederland actief. Als u dat wilt, komen wij op verzoek ook bij u thuis.

Personal Coaching & Loopbaancoaching, TMA

Inzicht in niet-effectief gedrag en nieuwe alternatieven. Effectief functioneren bij tegenslag. Ook coachen wij op het gebied van arbeid en gezondheid en loopbaancoaching. Ontdekken welke baan bij je past, aanboren van je talenten en weer energie halen uit je functie. Hiervoor zetten wij vaak de TMA (talenten, motivatie, analyse) in.

Psychische hulpverlening

Begeleiding bij psychische en psychosociale problemen. Bijvoorbeeld omgaan met stress, burn-out, overspannenheid, slapeloosheid, depressie, eenzaamheid en angst. Leren omgaan met het verlies van een dierbare, werk, scheiding, ziekte of ongewenste kinderloosheid.

Stoppen met roken & Omgaan met verslaving

Coaching en training bij het stoppen met roken. De begeleiding richt zich op het veranderen van gedrag in combinatie met een hulpmiddel (pleisters/medicijnen). De begeleiding wordt volledig vergoed door de meeste verzekeraars, zonder aftrek eigen risico. Wij begeleiden ook bij andere vormen van verslaving.

Naar de site van Psymind

Balans in je leven, beweging in je mind!

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.