Verzuimteam, dé gratis arbodienst

The Greenspiration

Gezonde en vitale werknemers zijn productiever, energieker en minder vaak ziek. Voorkom verzuim en bespaar daarmee kosten voor uw bedrijf aan de hand van de vier stappen van The Greenspiration.

Gezondheid, beweging en voeding zijn ‘hot topics’. Doet jouw bedrijf momenteel alles om tijdens werkuren ook zo gezond mogelijk te zijn? Recente onderzoeken tonen aan dat de meeste bedrijven dat niet optimaal doen.

Mijn naam is Zoï Dieters, eigenaresse van The Greenspiration.

Na drie jaar gewerkt te hebben voor één van de grootste e-commerce bedrijven ter wereld heb ik besloten om mijn hart te volgen, wat resulteerde in The Greenspiration. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan met gezondheid en advisering.

The Greenspiration is ontstaan vanuit mijn passies voor gezonde voeding, duurzaamheid en sporten.

Mijn doel is om bedrijven en werknemers te laten ervaren dat een groene & gezonde levensstijl helemaal niet saai of moeilijk hoeft te zijn.

Let’s greenspire!

Actieplan

Aan de hand van vier stappen stellen we in overleg een groen & gezond doel dat volledig past bij jouw bedrijf. 

Aansluitend op dat doel kiezen we welk van de vijf peilers het belangrijkste zijn:

  • beweging,
  • voeding,
  • ontspanning,
  • groen en
  • inspiratie 

Een groene en gezonde werkplek is aantrekkelijk voor werknemers. Dat resulteert in beperking van het personeelsverloop en voorkomen van verzuim. Met aandacht voor vitaliteit kan een bedrijf zich juist onderscheiden van de concurrentie.
Wij helpen je graag!

The Greenspiration ziet mogelijkheden en helpt jouw bedrijf hier graag bij. Door middel van gezamenlijke doelen houden we de progressie bij en meten we de impact van de acties.

Naar de website van The Greenspiration

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.