Verzuimteam, dé gratis arbodienst
Utrecht en Haarlem
19 juli 2020

Nieuwe locaties

In  augustus 2020 opent Verzuimteam.nl een vestiging in Utrecht en in september in Haarlem. Na het succes in Amsterdam, Alkmaar en Hoorn, zijn wij nu ook beschikbaar voor klanten in Utrecht.

Bekijk artikel

ISO Certificering
09 juni 2020

ISO-norm

Verzuimteam.nl is een gecertificeerde arbodienst; wij beschikken over het ISO 9001 certificaat en voldoen aan aanvullende wettelijke eisen. Ook voldoen wij aan de ISO 27001 norm voor informatiebescherming.

Bekijk artikel

RI&E voor Klas op Wielen
18 september 2018

RI&E Klas op Wielen

Voor Klas op Wielen heeft Verzuimteam.nl de RI&E gratis uitgevoerd. Klas op Wielen verzorgt gehandicapte kinderen die intensieve zorg behoeven. Zij gaan "gewoon" naar school. 

Bekijk artikel

Twee staps authenticatie
15 mei 2018

Twee staps toegang

Verzuimteam.nl verwerkt bijzondere persoonsgegevens. Bij het inloggen in ons systeem wordt daarom gebruik gemaakt van Twee Staps Authenticatie. Dit houdt in dat op een extern apparaat een extra inlogcode beschikbaar komt.

Bekijk artikel

Onderzoek duurzame inzetbaarheid
07 mei 2018

Duurzaam inzetbaar

Uit onderzoek blijk dat bedrijven liever investeren in werkgerelateerde zaken zoals tevredenheid, privé/werk balans, interessant werk, opleidingen en zinvolle taken dan in de gezondheid van werknemers.

Bekijk artikel

Verhalen loonschade
19 maart 2018

Aansprakelijkheid

Wanneer een medewerker niet kan werken doordat een ander daarvoor aan te wijzen is als de schuldige (bijvoorbeeld door een verkeers-ongeluk) dan is de veroorzaker aansprakelijk te stellen. Dit heet regres. 

Bekijk artikel

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.