Arboprofessionals

Deskundigen die betrokken worden bij de Poortwachter- of Arbowet, zoals bedrijfsartsen, verzuimconsulenten, casemanagers, arbeidsdeskundigen, veiligheidskundigen, accountmanager veiligheid en gezondheid, vertrouwenspersoon, loopbaanadviseur etc.

Accountmanager

De accountmanager preventie en veiligheid van Verzuimteam.nl voert een RI&E, een PAGO / PMO of een werkplekonderzoek uit. U voldoet aan de wet en werkt aan duurzame inzetbaarheid.

Accountmanager gezondheid & veiligheid

Aldert Duijnmaijer

Bij Aldert Duijnmaijer kunt u terecht voor alle onderzoeken die te maken hebben met belastingseisen in het werk en de belastbaarheid van de mens die het werk moet uitvoeren.

Aldert Duijnmaijer

Bedrijfsartsen

De bedrijfsartsen van Verzuimteam.nl zijn BIG-geregistreerde bedrijfsartsen. Wij weken niet met arboartsen, dat zijn basisartsen die niet zijn gespecialiseerd in de bedrijfsgeneeskundige.

Bedrijfsartsen

 

Casemanagers

De casemanagers van Verzuimteam.nl zijn altijd bereikbaar en reageren snel en adequaat op uw vragen via mail of telefoon. Dit zien wij als service. Hiervoor ontvangt u geen factuur, tenzij hier misbruik van wordt gemaakt.

Casemanagers

Prosper Arbeidsdeskundig Advies

Prosper maakt een professionele inschatting of iemand zijn eigen functie nog kan uitvoeren, eventueel met aanpassingen en kijkt welke andere functie iemand nog uit kan voeren bij de eigen of een andere werkgever.
 

Prosper

Verzuimconsulenten

De verzuimconsulenten van Verzuimteam.nl werken onder taakdelegatie van de bedrijfsarts en hebben inzage in de medische informatie. Zij onderzoeken mogelijkheden en coachen werknemers naar duuzame terugkeer op het werk.

Verzuimconsulenten

 

 

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.