Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Juridisch specialisten

Deze kunnen een rol spelen bij verzuim, professionals zoals arbeidsrechtadvocaten of - adviseurs, mediators, regresrechtadviseurs of letselschade-advocaten, 

Windroos

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht. Onze dienstverlening kenmerkt zich door bereikbaarheid, snelheid, duidelijke afspraken en werkbare adviezen.

Windroos Advocatuur

Mediation

Mediation

Bij mediation werk je samen aan een oplossing. Er zijn alleen winnaars en geen verliezers.
De directeur van Verzuimteam is MfN-registermediator.

Wat is mediation?

Regres Verzekerd

Regres is het verhalen van schade op een aansprakelijke derde. Regres Verzekerd is toonaangevend op het complexe terrein van het verhalen van (loon) schade. Zij behartigen de belangen van werkgevers. No-cure-no-pay!
 

Regres Verzekerd

Tanger Boddaert Advocaten

Bij letselschade na een ongeval of een medische fout is de stap naar een deskundige advocaat heel verstandig. En begrijpelijk bovendien. U wilt dat de schade die u heeft geleden vergoed wordt en u wilt gehoord worden.

Tanger Boddaert Advocaten 

Budgeteffect

Het vroegtijdig herkennen van financiële problemenen bij medewerkers kan veel schade voorkomen. Één van de meest voorkomende signalen is loonbeslag.  Voorkom verzuim door de problematiek aan te pakken.

Budgeteffect

Tijbout

Als iemand betrokken raakt bij een ongeval en gewond raakt dan spreken we van letselschade; inkomstenderving, zorgkosten, hulp thuis, smartengeld, enzovoort. Kan een werknemer iemand voor die schade aanspreken?

Tijbout

 

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.