Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Verzuimteam

Verzuimteam is een jonge, frisse arbodienst met het hoofdkantoor in Alkmaar. Wij onderscheiden ons door het hanteren van korte lijnen, maatwerk advies en volledige ontzorging als de klant dat wil. Het concept van Verzuimteam is uniek in Nederland, doordat er geen abonnementskosten worden gerekend en aansluiting gratis is.

In verband met uitbreiding van onze vestigingen zijn wij op zoek naar een Verzuimconsulent, een HRM-er die in een coachende rol voortborduurt op de medische adviezen van de bedrijfsarts voor 2 - 3 dagen per week.

We zijn op zoek naar een verzuimconsulenten voor 16 - 24 uur per week.

Functieomschrijving

Werkgebied:

Rotterdam/Den Haag.

Doel van de functie:

De verzuimconsulent voert consulten waarbij re-integratie-adviezen worden gegeven en arbeidsongeschikte medewerkers worden gecoacht naar terugkeer in het werk waar mogelijk. Vanuit haar eigen professie kan zij de situatie beoordelen vanuit een andere invalshoek dan de bedrijfsarts, waardoor ze elkaar aanvullen. De verzuimconsulent maakt arbeid gerelateerde barrières bespreekbaar, waardoor de drempel voor terugkeer naar werk wordt verlaagd.

De bedrijfsarts delegeert vervolgafspraken en laat instructies achter voor de verzuimconsulent, aspecten waarmee zij rekening moet houden. Zij geeft zelfstandig geen medische adviezen, zij borduurt voort op de bevindingen van de bedrijfsarts.

Het onderhouden van het goede contact met werkgevers is een belangrijk taak.


Functie eisen:

De verzuimconsulent ontvangt leiding van de algemeen directeur en werkt onder taakdelegatie van de bedrijfsartsen.

 

Functie eisen:

 

Soort dienstverband:
Parttime uren: 16 - 24 uur per week

Verwachte startdatum: Op korte termijn

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.