Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Contract arbodienst of bedrijfsarts wordt weer verplicht

Werkgevers zijn verplicht een contract af te sluiten met een arbodienst of bedrijfsarts. Wanneer u zich aansluit bij Verzuimteam, kunt u het basiscontract gratis downloaden. Een basiscontract arbodienst is verplicht voor bedrijven en u voldoet dan aan deze wettelijke verplichting. En u maakt geen onnodige kosten. Aansluiting bij Verzuimteam is namelijk gratis, evenals ziek- en betermeldingen. Wij rekenen geen abonnementskosten. Heeft u geen verzuim of korter dan 6 weken, dan blijft Verzuimteam.nl gratis. 

Per 1 juli 2017 moeten diverse zaken goed worden afgesproken met een arbodienst of bedrijfsarts. Verzuimteam.nl heeft deze nieuwe regels vastgelegd in haar algemene voorwaarden. Bij het aanmaken van een account, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, die dienen als raamwerk voor onze contractafspraken. Na de gratis aanmelding kunt u het basiscontract downloaden en voldoet u aan uw wettelijke verplichtingen. Daar zorgen wij voor!

Basiscontract arbodienst verplicht

Werkgevers zijn verplicht een contract af te sluiten met een arbodienst of bedrijfsarts. Dat is zo sinds een wetswijziging van de Arbowet op 01-07-2017. Wanneer u zich aansluit bij Verzuimteam, kunt u het basiscontract gratis downloaden. U voldoet aan de wettelijke verplichting en maakt geen onodige kosten. Aansluiting bij Verzuimteam is namelijk gratis, evenals ziek- en betermeldingen. Wij rekenen geen abonnementskosten. Heeft u geen verzuim of korter dan 6 weken, dan blijft Verzuimteam gratis. 

Nog niet aangesloten bij Verzuimteam? Meld u hier aan en binnen 5 minuten kunt u het gratis basiscontract downloaden.

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.