Meerdere gebruikers

Verzuimteam.nl verwerkt bijzondere persoonsgegevens. Bij het inloggen in ons systeem wordt daarom gebruik gemaakt van Twee Staps Authenticatie. Dit houdt in dat op een extern apparaat een extra inlogcode beschikbaar komt. Daarvoor hebben wij gezocht naar een zo gebruiksvriendelijke doch veilige oplossing. 
U kunt zelfs met meerdere personen op één account werken. Ieder krijgt zijn eigen inlogmogelijkheid. Hoe dit werkt, leest u in dit artikel.

U dient in te loggen met de GOOGLE AUTHENTICATOR APP.  Deze kunt u met uw mobiel gratis downloaden in de Google Playstore of in de Apple Store.

U scant dan een QR code welke zichtbaar is wanneer u inlogt met de door u eerder ingegeven toegangscode. U neemt dan de 6 cijferige validatiecode over.

Elke keer wanneer u inlogt heeft u een nieuwe code nodig, welke automatisch verschijnt in de Authenticator app. In verband met de veiligheid, adviseren wij u steeds uit te loggen wanneer u het systeem niet gebruikt. 

Meerdere gebruikers


Het is eenvoudig meerdere gebruikers toe te voegen aan één account, zodat ieder zijn eigen toegangscode op zijn of haar mobiel heeft. Dit werkt als volgt:

  • Inloggen in in het systeem
  • Bedrijfsgegevens aanpassen (onderste optie rechtsboven in het scherm)
  • Hier kan een andere medewerker worden uitgenodigd door het invullen van de naam, functie en mailadres.
  • De uitgenodigde medewerker ontvangt een mail met een link naar het invullen van een wachtwoord.
  • Wanneer de medewerker de eerste keer inlogt, krijgt deze een eigen QR-code welke kan worden ge-installeerd op de eigen mobiel. 


Het spreekt voor zich. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.