Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Boddaert Advocaten - Letselschade

Bij letselschade na een ongeval of een medische fout is de stap naar een deskundige advocaat heel verstandig. En begrijpelijk bovendien. U wilt dat de schade die u heeft geleden vergoed wordt en u wilt gehoord worden. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij vinden het cruciaal dat u zich gesteund en begrepen voelt als slachtoffer van een ongeval of een medische fout. Goed persoonlijk contact is voor ons dan ook heel belangrijk - u kunt rekenen op onze betrokkenheid.

Letselschade

Gratis hulp en advies

Een eerste advies bij letselschade bieden wij u altijd kosteloos én vrijblijvend aan. U kunt telefonisch met ons afspreken of op kantoor bij Boddaert Advocaten in Alkmaar. Wij komen ook graag bij u thuis. Meestal is bijstand door een letselschadespecialist voor het slachtoffer sowieso helemaal gratis en anders is no cure, no pay ook mogelijk. Wij doen dit voor alle slachtoffers met letsel in heel Nederland.

Boddaert Advocaten is het grootste advocatenkantoor boven het Noordzeekanaal op het gebied van letselschade en verzekeringsrecht. Onze advocaten Ed Klungers, Ellen Copini en Mona de Vries-Meijer zijn gespecialiseerd in letselschade.

“Letselschade-slachtoffers hebben recht op voleldige schadevergoeding en vergoeding van de kosten van een letselschadeadvocaat"

Ze zijn aangesloten bij de LSA, de specialisatievereniging van letselschadeadvocaten en lid van de ASP, de specialisatievereniging voor advocaten van slachtoffers van personenschade. Op die manier houden we onze kennis op een hoog peil en bent u er van verzekerd dat onze advocaten beschikken over de nodige kwaliteitskeurmerken voor letselschade en verzekeringsrecht. Daar profiteert u van!

Werkgebied

Wij werken in Noord-Holland. Woont u in of bij Den Helder, Schagen, Alkmaar, Heerhugowaard, Castricum, Zaandam, Purmerend, Hoorn of Enkhuizen, dan komen wij graag bij u langs. Maar ook als u buiten deze regio woont helpen wij u graag. Ons kantoor is gevestigd in Alkmaar. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek over wat u is overkomen.

Naar de site van Boddaert Advocaten

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.