Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Budgeteffect - Budgetcoaching voor werknemers

Herkent u dit?

Een medewerker is minder geconcentreerd op zijn werk en meldt zich vaker ziek dan anderen. Na een persoonlijk gesprek blijkt dat uw werknemer financiële problemen heeft. U wilt helpen om de problemen op te lossen. Daarmee voorkomt u verzuim.

Over Budgeteffect

Mijn naam is Wilma Roosloot, gecertificeerd budgetcoach en woonachtig in de gemeente Harenkarspel. Financiële zorgen werken door in alles: gezondheid, sociale leven, humeur, prestaties en relaties. Mijn doel is dat weer actief deel uitgemaakt kan worden van de maatschappij. Zonder zorgen!

Mijn kennis, integriteit en betrokkenheid maken dat ik persoonlijke aandacht geef aan de financiële situatie van mijn cliënten. Natuurlijk moeten ze hier zelf mee aan de slag. Ik help hen op weg. We doen het samen. Vanaf het moment dat wij samenwerken, is de eerste stap gezet naar een gezonde financiële situatie.

Ik begrijp dat het niet eenvoudig is om hulp te vragen. Wanneer de eerste stap gezet is, staat u versteld van wat er allemaal mogelijk is. Velen gingen voor en kregen weer evenwicht in hun financiële situatie. 

Evenwicht in de financiële situatie van uw werknemers!

U kunt uw werknemer wijzen op het bestaan van Budgeteffect, of u kunt mijn diensten als budgetcoach aanbieden. U zult zien dat uw investering in uw medewerker zijn geld meer dan waard is, omdat het verzuim voorkomt en de motivatie en productiviteit toeneemt. Daarnaast behoudt de werknemer zijn zelfrespect en kan beslaglegging achterwege blijven.

Bovendien bent u zelf af van de rompslomp rondom beslaglegging op het loon.

Naar de site van budgeteffect

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.