Verzuimteam, dé gratis arbodienst

Alkmaars Nek Centrum

Wij bieden u de mogelijkheid om te werken aan een verbeterde gezondheidssituatie voor uzelf. U kunt van ons verwachten dat wij u op een deskundige, individuele en persoonlijke wijze revalideren in uw weg richting herstel.

U wordt bij ons begeleid op meerdere fronten, het fysieke, het mentale en het emotionele vlak. Tijdens de revalidatie binnen Alkmaars Nek Centrum krijgt u van ons handvatten, tools en oefeningen mee welke u op eigen initiatief toe kunt passen in uw dagelijks leven.

“Na een nek hernia kwam ik bij een fysio terecht. Helaas zorgde dat niet voor verbetering van mijn klachten. Hierna kwam ik bij een osteopaat. Na tien behandelingen ging het iets beter. Maar na verloop van tijd kwamen de klachten terug. Op het juiste moment stond er een artikel in de krant over het Nek Centrum, ik dacht, daar moet ik naar toe. Hier word je niet “gekneed ” of “gemasseerd ” maar moet je het vooral zelf doen!! Wat een ervaring. Een uur lang oefeningen- uitleg waarom- en oefeningen mee naar huis. Ogenschijnlijk simpele dingen zoals houding- zitten- lopen- fietsen, hoe doe je dat. Voor mij prima adviezen. Maarten is prettig in de omgang, hij neemt de tijd, blijft rustig, kijkt echt naar de persoon. Dankzij Maarten functioneer ik beter! Een aanrader. Ina“

Alkmaars Nek Centrum kan u helpen om van uw klachten af te komen en de weg omhoog in te zetten.
Een team van deskundigen zal u intensief begeleiden.
Hierbij kijken we naar u als persoon; op het werk én thuis.

Intensieve begeleiding

Alkmaars Nek Centrum kan u helpen om van uw nekklachten, hoofdpijnklachten of whiplashklachten af te komen en de weg omhoog in te zetten. Een team van deskundigen zal u intensief begeleiden. Hierbij kijken we naar u als persoon; op het werk én thuis.

Mogelijkheden

We kijken liever naar mogelijkheden dan naar beperkingen. U zult merken dat u tot meer in staat bent dan u zelf misschien denkt. U kunt dan weer met vertrouwen naar de toekomst kijken en prettiger functioneren.

Lange termijn

Binnen een behandeltraject kijken we niet alleen naar de korte termijn, maar ook naar de lange termijn.

Naar de site van Alkmaars Nek Centrum

Kosteloos aansluiten en ziekmelden binnen 5 minuten.